Uitgelicht

Uitgelicht

Nieuwe tijden, voor als je niets wil missen

Jij kijkt waarschijnlijk het hele jaar door naar Goede tijden, slechte tijden. De hele verhaallijn, alle belevenissen en verwikkelingen in de levens van Ludo Sanders, Lucas Sanders en de rest van de familie; jij hangt iedere avond weer aan de buis gekluisterd, en niemand mag je op dat moment storen. Maar dan ….. dan komt onvermijdelijk de zomerstop.


Teleurgesteld kijk je herhalingen van Goede tijden, slechte tijden, maar het blijft een lange zomer. Je mag het doen met een spannende cliffhanger, maar daar is dan ook wel alles mee gezegd. Met smart kijk je uit naar de start van het nieuwe seizoen van jouw favoriete soap serie. Daarom zal dit bericht voor jou het beste nieuws zijn dat je in tijden hebt gehoord; Goede Tijden, Slechte Tijden gaat door in de zomervakantie.

Je mag de hele zomer lang blijven genieten van de avonturen van de acteurs die jij zo graag ziet in Goede Tijden Slechte Tijden. Speciaal voor jou, als vaste kijker, komen de makers van GTST met een gloednieuwe serie, die jij in de zomer kan bekijken; Nieuwe Tijden. RTL Nederland, Endemolshine en Videoland bieden jou in deze unieke samenwerking een onvergetelijke tv-zomer aan.

Waar gaat Nieuwe Tijden over

Nieuwe tijden speelt zich af in een studentenhuis. Je volgt negen huisgenoten. Uiteraard gaat het niet vanzelfsprekend dat negen personen in één huis wonen.

Er ontstaan relaties, en een ieder heeft zijn eigen persoonlijke bagage met zich meegenomen naar dit gezamenlijke huishouden. Of het nou gaat om geaardheid, persoonlijkheid of toekomstdromen die in duigen zijn gevallen; de negen personen in dit huis hebben ieder hun eigen inbreng in het grote geheel.

Of ze nou stralen van het zelfvertrouwen, of zich het liefste de hele dag stilletjes in een hoekje van hun kamer zouden ophouden uit pure onzekerheid; of ze nou het liefste de hele dag met een zak chips op de bank hangen voor de tv, of zich de hele dag en avond afbeulen in de sportschool om dat geweldige lichaam te krijgen, ze wonen onder één dak en zullen met elkaar moeten dealen.

Het leven gaat door, en daar horen onbezorgde studentenfeesten bij. Je snapt wel dat het oorspronkelijke doel van dit gezamenlijke huishouden, studeren, behoorlijk in het slop geraakt.

Wie wonen er in het studentenhuis

In het studentenhuis vind je een aantal bekende, en een aantal minder bekende aankomende talenten.

De hoofdrollen worden gespeeld door Karim Zouini, in de rol van Olaf Ait Tami, Quinn Streefkerk in de rol van Wouter Zweers, Carlijn Ros in de rol van Lisa Bor, Tiffy Koster in de rol van Cecilia Adorée, maar ook door de bgekende gezichten uit Meerdijk; Ferry Doedens woont in het studentenhuis in de rol van Lucas Sanders, Holly Mae Brood acteert als Amy Kortenaer, Soy Kroon speelt de rols van Sil Selmhorst.

Ook de bekende en geliefde gezichten van Tim Douwsma en Vajèn van den Bosch maken hun entrée in dit bijzondere huis in de rollen van Bobby Ros en Moon van Panhuys.