Nieuwe tijden te zien bij betaalzender Videoland

Nieuwe tijden te zien bij betaalzender Videoland

0

Nieuwe tijden te zien bij betaalzender Videoland

De populaire soapserie Goede Tijden Slechte Tijden loopt grofweg van september tot en met mei. Er is altijd een spannende cliffhanger aan het einde van het seizoen waardoor de trouwe volgers met grote spanning uitkijken naar de start van het nieuwe seizoen.

Aangezien dit toch wel een hele lange periode was voor de diehardvolgers van GTST startte RTL afgelopen zomer met een tegenhanger om het televisie gat in de zomer op te vullen: Nieuwe Tijden. Het gaat hierbij om een jongeren die gezamenlijk wonen in een studentenhuis.

De personages zijn vrijwel allemaal nieuw, aangevuld met enkele bekende gezichten van GTST. Zo kon het dat Lucas (Ferry Doedens) weer op TV verscheen, een populair karakter uit GTST, waar hij werd ontslagen vanwege onprofessioneel gedrag.

“Nieuwe Tijden loopt vanwege de belangstelling echter door, maar is niet meer op het vrije televisienet te zien.” Dat zegt Hilde Oudekerk van televisie en internet vergelijkingswebsite Laagsteprijswijzer.nl. “De boven verwachting razendpopulaire tv-serie is niet meer te zien bij RTL, daar moest het plaatsmaken voor het traditionele GTST.

Echter kunnen liefhebbers de studenten wel blijven volgen wanneer ze een abonnement nemen bij betaalzender Videoland. De dienst verloopt via internet en daardoor kunnen gebruikers het ook volgen op de pc, tablet of smartphone.” Wel is het nog iets te vroeg om te zeggen dat het een succes wordt.

Gebruikers moeten er nu voor betalen en bovendien is er de concurrentie van GTST. Ook moet zij de strijd aangaan met andere betaalzenders zoals HBO en Netflix. Gebruikers zouden nu speciaal Videoland moeten aanschaffen als zij de serie willen zien.

Share.

About Author