Nieuwe Tijden spoilers maandag 9 oktober tot vrijdag 13 oktober 2017

Nieuwe Tijden spoilers maandag 9 oktober tot vrijdag 13 oktober 2017

0

Nieuwe Tijden spoilers maandag 9 oktober tot vrijdag 13 oktober 2017

Maandag 9 oktober 2017
Sil vraagt zich af wat er tussen Amy en Moon speelt. Karim ontdekt dat Carlijn abortus heeft gepleegd. Hoe reageert hij hierop? Tiffy denkt door Carlijns abortus aan haar eigen moeder en Moon en voelt zich ongewenst.
Dinsdag 10 oktober 2017
Moon is gekwetst als Amy tegenover Sil ontkent dat er meer dan vriendschap bestaat tussen haar en Moon. Quinn probeert te bemiddelen tussen Moon en Tiffy. Zal Moon Tiffy eindelijk als zus accepteren? Carlijn zoekt toenadering tot Karim, maar komt voor een onaangename verrassing te staan.
Woensdag 11 oktober 2017
Jan Jaap liegt tegen Carlijn. Waarom doet hij dit? Carlijn maakt zich zorgen om Karim. De moeder van Moon en Tiffy komt langs, wat een onverwachte wending in het verhaal brengt.
Donderdag 12 oktober 2017
Tiffy schrijft Moon een brief. Hoe zal Moon hierop reageren? Quinn wordt door zijn huisgenoten op zijn mannelijkheid uitgedaagd. Jan Jaap verstopt iets in een cake. Wat is hij van plan?
Vrijdag 13 oktober 2017
Een baby in het huis brengt heftige emoties teweeg. Amy wordt overvallen door een liefdesverklaring. Maar van wie? Carlijn confronteert Karim met zijn fouten. Zal hij hier iets mee doen?

Share.

About Author