Nieuwe Tijden spoilers maandag 31 juli 2017 tot vrijdag 4 augustus 2017

Nieuwe Tijden spoilers maandag 31 juli 2017 tot vrijdag 4 augustus 2017

0

Nieuwe Tijden spoilers maandag 31 juli 2017 tot vrijdag 4 augustus 2017

Maandag 31 juli 2017

Zal Karim er op tijd achter komen dat Bobby zich niet aan de afspraken houdt wat betreft hun deal? Karim en Carlijn hebben hun eerste relatiestrubbelingen. Quinn wil wraak op Lucas omdat deze zijn huisgenoten tegen hem heeft opgezet. Hij ontdekt een heftig geheim over hem.

Dinsdag 1 augustus 2017

Carlijn zoekt een kamer. Is het uit tussen haar en Karim? Lucas zet alles op alles om te voorkomen dat de anderen Quinns onthulling over hem geloven en dreigt zelfs te vertellen dat Sil de verloofde van zijn moeder heeft vermoord. Zal Sils geheim uitkomen?

Woensdag 2 augustus 2017

Quinn probeert Tiffy en Lucas uit elkaar te spelen. Amy en Sil vinden elkaar eindelijk weer. Zal er ooit liefde tussen hen opbloeien? Bobby confronteert Moon na een vrijpartij met een stellige conclusie.

Donderdag 3 augustus 2017

Bobby weigert Lucas’ hulp met de app. Zal Lucas zijn vertrouwen weten terug te winnen? Amy en Moon roken een joint en horen elkaar uit over de vrouwenliefde. Zowel Lucas als Moon confronteren Tiffy met een verwarrende actie.

Vrijdag 4 augustus 2017

Nederlandse jeugdreeks: Karim denkt dat zijn pillen gezondheidsproblemen bij Bobby veroorzaken. Maar heeft hij het wel bij het rechte eind? Moon gaat daten, wat tot een hevige ruzie met Amy leidt. Tiffy doet een schokkende ontdekking over Lucas.

Share.

About Author