Nieuwe Tijden spoilers maandag 24 juli tot vrijdag 28 juli 2017

Nieuwe Tijden spoilers maandag 24 juli tot vrijdag 28 juli 2017

0

Nieuwe Tijden spoilers maandag 24 juli tot vrijdag 28 juli 2017

Maandag 24 juli 2017

Karim heeft door dat Bobby middelen gebruikt om breder te worden. Wat doet hij met deze informatie? Sil probeert de vriendschap met Amy te herstellen. Waarom reageert Lucas zo vreemd als Tiffy hem wil helpen, nadat hij zich verwond heeft?

Dinsdag 25 juli 2017

Bobby raakt in verwarring als Carlijn zich zorgen over hem maakt. Lucas beweert dat Quinn hem geslagen heeft. Maar of dit waar is? Amy doet een grote bekentenis over de liefde aan Moon.

Woensdag 26 juli 2017

Karim mag het onderzoek voor zijn broertje niet op de universiteit voortzetten en bedenkt hiervoor een geheel eigen oplossing. Lucas veroorzaakt een tweedeling in het huis met zijn beschuldiging dat Quinn hem geslagen heeft. Waarom wil Bobby niet met het model werken dat Lucas voor hun app heeft geregeld?

Donderdag 27 juli 2017

Nederlandse jeugdreeks: Karim en Bobby bekokstoven een deal waar ze beiden beter van worden. Tiffy ziet hoe Quinn Lucas bedreigt en gelooft dat hij hem inderdaad geslagen heeft. Lucas denkt terug aan de oorzaak van zijn verwonding. Was het Quinn?

Vrijdag 28 juli 2017

Nederlandse jeugdreeks: Karim doet Carlijn een romantisch verzoek. Tiffy mist haar vriendschap met Moon, waardoor Moon een heftige conclusie trekt. Lucas heeft een geheime telefoon en blijkt contact te hebben met een wel heel verrassend persoon.

 

Share.

About Author