Nieuwe Tijden spoilers maandag 18 september tot vrijdag 22 september 2017

Nieuwe Tijden spoilers maandag 18 september tot vrijdag 22 september 2017

0

Nieuwe Tijden spoilers maandag 18 september tot vrijdag 22 september 2017

Maandag 18 september 2017

Amy en Sil veroorzaken met hun ruzie een tweedeling in het huis. Karim maakt zich zorgen, omdat het slecht gaat met zijn broertje, en stort zich nog harder op zijn onderzoek. Carlijn worstelt met haar zwangerschap. Zal zij Karim ooit vertellen dat ze zijn kind draagt?

Dinsdag 19 september 2017

De stroom in het huis valt uit, hetgeen tot hevige stress onder de huisgenoten leidt. Quinn hoopt dat Lucas met Pelle mee teruggaat naar Hawaii, zodat hij Tiffy voor zichzelf heeft. Kiest Lucas voor Pelle? Moon reageert opvallend fel als Amy Carlijn een compliment geeft. Wat is er met haar aan de hand?

Woensdag 20 september 2017

Moon maakt ruzie met haar moeder, hetgeen bij Tiffy van alles teweegbrengt. Amy en Tiffy proberen Lucas ervan te overtuigen om contact op te nemen met zijn familie en eerlijk te zijn over zijn hiv-besmetting. Zal Lucas ooit naar zijn familie terugkeren? Tiffy bekent haar grote geheim aan Lucas.

Donderdag 21 september 2017

Lucas vindt dat Tiffy haar geheim met Moon moet delen. Durft Tiffy dit aan? Quinn zit in de financiƫle problemen. Karim neemt Quinns plek in achter de bar in Spelonk. Gaat dit werken?

Vrijdag 22 september 2017

Janine komt langs waardoor Lucas in de stress schiet. De vieze troep in de keuken leidt tot een onverwacht intiem moment. Carlijn heeft een afspraak bij de abortuskliniek. Gaat ze de baby echt weg laten halen?

 

Share.

About Author