Nieuwe Tijden spoilers maandag 17 juli tot vrijdag 21 juli 2017

Nieuwe Tijden spoilers maandag 17 juli tot vrijdag 21 juli 2017

0

Nieuwe Tijden spoilers maandag 17 juli tot vrijdag 21 juli 2017

Maandag 17 juli 2017

Bobby en Carlijn proberen hun geheimen voor elkaar verborgen te houden, maar lukt dit ook? Sil krijgt een nieuw droombaantje, maar dit geluk wordt overschaduwd door problemen met Amy. Lukt het Lucas om Tiffy ervan te overtuigen dat zijn gayverleden achter hem ligt?

Dinsdag 18 juli 2017

De huisgenoten bereiden een verrassing voor voor Bobby’s verjaardag. Lucas ontdekt wat er speelt tussen Karim en Carlijn. Houdt hij zijn mond? Amy zet het op een drinken en bekent haar diepste geheim aan Moon.

Woensdag 19 juli 2017

Kunnen en Karim en Carlijn dealen met het feit dat hun geheim is uitgekomen? Moon lijkt Amy’s verleden niet te accepteren. Tiffy probeert te bemiddelen, maar wat voor verleden verbergt zij zelf?

Donderdag 20 juli 2017

Wordt de verrassing voor Bobby’s verjaardag een succes? Carlijn ontdekt dat Karim een verdrietig familieprobleem heeft. Er ontstaat een intiem moment tussen Quinn en Tiffy. Loopt de relatie tussen Lucas en Tiffy gevaar?

Vrijdag 21 juli 2017

Moon doet het met iemand in het huis. Amy krijgt ruzie met Jacques. Waarom liegt zij hierover? Bobby probeert iets van Karim te stelen. Komt hij hiermee weg?

Share.

About Author